Inici » Notícies

Notícies

Actualizació de la política de Qualitat

Els comuniquem i posem a la seva disposició la nostra Política de Qualitat i el nostre compromís de millora continua dels nostres porductes i serveis per als nostres clients adaptada a la nova ISO 9001:2015.

Llegir notícia

Comunicat de la nostra Política de Qualitat

Amb la implantació del sistema de qualitat segons norma ISO 9001:2008, i en breu amb l'obtenció del certificat de qualitat per entitat acreditada, fem pública la nostra Política de Qualitat i el nostre compromís de millora continua dels nostres porductes i serveis per als nostres clients.

Llegir notícia

Documental emès per la televisió pública per difondre els projectes de I+D+i de SENSOTRAN

SENSOTRAN va ser convidada a compartir la seva experiència com a empresa que aposta per la innovació i la recerca.

Llegir notícia

Concessió pròrroga pel projecte TRIOLBITS

Ha estat concedida l'ampliació en el termini de la realització de l'actuació subvencionable del projecte TRILOBITS dins la convocatòria de NUCLIS d'Innovació Tecnològica fins el proper mes de Maig de 2015

Llegir notícia

IESE Business School selecciona a SENSOTRAN per participar en el programa TEA

SENSOTRAN ha estat una de les 16 empreses seleccionades per la prestigiosa IESE Business School per realitzar el Taller Estratégico de Aceleración.

Llegir notícia

SICUR 14 - Saló Internacional de la Seguretat

Des del dia 25 al 28 de Febrer es celebra a Madrid una nova edició de SICUR, pel que els convidem a que ens visiti en el nostre stand 8F03 del Pavelló 8 per a mantenir-se al dia de les novetats en monitors fixes i portàtils de detecció de gasos que hi presentarem.

Llegir notícia

Els sensors amb nanotubs de carbó reconeguts des de l'altre costat de l'Atlàntic.

Els sensors amb nanotubs de carbó reconeguts des de l'altre costat de l'Atlàntic.

Llegir notícia

Nou projecte OXIGENIA d'I+D+i en el que hi participa SENSOTRAN

El projecte OXIGENIA és un projecte d’investigació aplicada per al desenvolupament d’una tecnologia d’esterilització ambiental en continuo per a l’eliminació de toxines en l’interior d’avions i espais tancats.

Llegir notícia

ACC1O aprova el projecte de I+D TRILOBITS

Ha estat aprovat el projecte TRILOBITS de detecció i identificació de gasos tòxics presentat a la convocatòria NUCLIS d’ACC1O amb l’objectiu de desenvolupar un sistema complet per a la identificació i mesura del benzè i altres gasos en aire ambient, amb una versió portàtil per a la protecció personal.

Llegir notícia

Seminari de Seguretat en la Manipulació de líquids perillosos i gasos

Els passats dies 2 i 3 de maig de 2012, el Centre d'Investigació i Desenvolupament “Josep Pascual Vila” del CSIC (Barcelona) en colaboració amb les empreses Asecos, Sensotran i Válvulas y Conexiones Ibérica (Swagelok) van organitzar el “Seminari de Seguretat en la Manipulació de líquids perillosos i gasos”.

Llegir notícia

SENSOTRAN finalitza amb èxit el projecte europeu Nano2Hybrids

SENSOTRAN ha finalitzat amb èxit el Projecte Nano2Hybrids auspiciat dins del Programa Marc Europeu amb número d'expedient STREP 033311.

Llegir notícia

SENSOTRAN ha editat el seu nou catàleg general 2010-2011.

SENSOTRAN ha editat el seu nou catàleg general coincidint amb la seva participació a SICUR 2010.

Llegir notícia

Presentació de la patent d'un microsistema sensor capaç de detectar selectivament traces de benzè utilitzant les nanotecnologies.

Sensotran patenta un microsistema sensor capaç de detectar selectivament traces de benzè utilitzant les nanotecnologies.

Llegir notícia

Participació de SENSOTRAN en el Projecte d'investigació Europeu

Actualment participem en el Projecte Europeu "Nano2Hybrids" com a partner, juntament amb sis universitats i centres d'investigació europeus, per al desenvolupament d'un sensor específic per a la detecció selectiva de baixes parts per bilió d'hidrocarburs aromàtics, havent estat subvencionat per el programa de la Unió Europea FP6 (Sixth Framework Programme).

Llegir notícia

Acord de representació i distribució amb GrayWolf Sensing Solutions

Recentment a EXPOQUIMIA 2008 es va fer la presentació dels nous equips de GrayWolf Sensing Solutions, empresa amb la que hem arribat a un acord de representació i distribució en exclusiva dels seus productes per control de la qualitat de l’aire.

Llegir notícia

Vídeo de presentació de productes

En l'última edició de EXPOQUIMIA 2008, es van presentar les últimes innovacions i novetats entre les que destaquen la línia de centrals de control de 6 a 32 canals, models GASVISOR 6 i GASVISOR 32, amb capacitat per transmetre les dades dels sensors via ràdio directament a la central, així com els nous equips de control de la qualitat de l'aire de la prestigiosa empresa GrayWolf.

Llegir notícia