Inici » Empresa » I + D + i

I + D + i

Des del seu inici, una de les línies d'actuació ha anat enfocada al desenvolupament i innovació continuada dels productes, tant a nivell intern com amb col•laboracions externes, tant d'altres empreses com de Centres Oficials d'Investigació i Recerca universitaris.

Alguns dels projectes en els que hem participat:

  • Desenvolupament d'un nou detector de gasos antideflagrant amb display digital i cal•libració a distància per una sola persona. Aquest projecte va rebre una subvenció del Ministerio de Industria y Energia, dins el marc del programa ATYCA.
  • Investigació i desenvolupament de noves unitats de d'un circuit de detecció, amb sensor incorporat o remot per al gran consum.

Actualment tenim en execució dues línies principals d'investigació i desenvolupament de nous productes:

  • Projecte europeu "Nano2Hybrids" com a partner, juntament amb sis universitats i centres d'investigació europeus, per al desenvolupament d'un sensor específic per a la detecció selectiva de baixes parts per bilió d'hidrocarburs aromàtics, havent estat subvencionat per el programa de la Unió Europea FP6 (Sixth Framework Programme). Aquest projecte es va iniciar el mes d'Octubre de 2006 i té prevista una duració de tres anys. Més informació a www.nano2hybrids.net
  • Projecte GASVISOR: Desenvolupament de central de control multi canal de sis a trenta-dues vies, incorporant la més avançada tecnologia disponible actualment. Finalitzada la primera fase del projecte, amb la presentació al mercat de la central modular de sis vies, model GASVISOR 6, el tercer trimestre de l'any 2007. Finalitzat el projecte de la central GASVISOR 32 i feta la presentació a Expoquimia 2008. Es tracta de la més moderna tecnologia de connexió inalàmbrica entre sensors i central de control.